FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Verliefd op Ibiza

Film

Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful. Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen uit moet geven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevin’s moeder Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin in laat zien wat echte liefde is.

De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma – beiden veertigers – landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van. Zij wil een rustige vakantie met Dr. Zjivago op het strand. Totdat de 26-jarige Lars haar hart op hol brengt.

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 65e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak een grote afwezigheid. Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara’s man door Bibi verleid wordt.

De jonge Dylan heeft een droom: DJ worden. Hij is naar het eiland gekomen om zijn werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Zijn beste vriend Lars en zijn tweelingbroer Boyd helpen hem om zijn held te ontmoeten, al heeft Khalid meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle lijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover, of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

Genre Komedie, Romantiek
Scenario Tijs van Marle, Dick Bouquet, Annelou Verboon
Regie Johan Nijenhuis
Cast Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Armin van Buuren, Rick Engelkes, Kim Feensta, Jasper Gottlieb, Marius Gottlieb, Kimberly Klaver, Simone Kleinsma, Jan Kooijman, David Lucieer, Pip Pellens, Gigi Ravelli, Lone van Roosendaal, Marly van der Velden, Sanne Vogel
Land van oorsprong Nederland
Label A-Film
Releasejaar 2013
Bioscooprelease NL 31-01-2013
IMDB-score 4.8
Aantal stemmen IMDB 1783
Meer informatie Ibiza De Film
Meer informatie FilmTotaal
Meer informatie FilmTotaal
User-waardering 5.6
Aantal stemmen14
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.