Sheen raakt mogelijk rol in Major League kwijt

De producent van Major League wil niet met acteur Charlie Sheen werken als hij zichzelf niet in de hand kan houden. James Robinson heeft tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ gezegd geen zin te hebben in een 'Lindsey Lohan-situatie'.

Sheen heeft een aanzienlijke rol in de vierde Major League-film. Robinson heeft een trauma overgehouden aan de productie van zijn film Georgia Rule, waarbij Lohan dagen niet kwam opdagen. De hele crew moest die dagen toch worden uitbetaald, maar zonder hoofdpersoon kon er niets worden opgenomen. "Ik wil dat niet nog een keer meemaken, je kunt daar duizenden dollars mee verliezen"

De roekeloze levensstijl van Charlie Sheen begint zijn tol te eisen. Zijn uitbarstingen en overmatige drank- en drugsgebruik leidden ertoe dat de Amerikaanse zender CBS en producent Warner Bros donderdag de stekker trokken uit zijn tv-komedie Two and a Half Men. De 45-jarige acteur haalde deze week tijdens een radio-interview een paar keer flink uit naar de producent van die serie. Hij noemde hem een 'dom klein mannetje en een verwijfd watje'.


(Foto: Novum)