Win een stoer dvd-pakket met RED en Hostage!

FOK! mag in samenwerking met E1 Entertainment 5x een stoer dvd-pakket weggeven met de dvd's RED en Hostage. Het enige wat je hoeft te doen is meedoen aan deze prijsvraag.

RED
Franks team was eens het topteam van de CIA. Inmiddels zijn ze met pensioen, maar vanwege de geheimen die nog in hun hoofd zitten staan ze nu aan de top van de lijst CIA-doelwitten. De nieuwe directeur wil Frank laten oppakken voor moord, maar zo makkelijk geeft die zich niet gewonnen. Samen met de gezamenlijke kennis, ervaring en onvergankelijke teamspirit van zijn exmakkers moet Frank hun opvolgers steeds één stap voor kunnen blijven om ze keihard terug te pakken. De reünie loopt uit op een onwaarschijnlijke operatie waarbij ze uiteindelijk zelfs inbreken in het CIA-hoofdkwartier.

Hostage
Jeff Talley is een onderhandelaar bij gijzelingen, die zijn werk opgeeft nadat een crisissituatie de mist in is gegaan. Maar een kans om zich opnieuw te bewijzen verschijnt vanzelf en Talley doet een poging zijn vergissingen te vergeten, al is degene die hij probeert te bevrijden uit de gijzeling een accountant van de maffia.

Om kans te maken op deze prijzen klik je snel je weg naar het subforum van Film Tv & Radio om te ontdekken hoe je meedoet.

Meedoen kan tot en met 31 maart.