Plotdetails van Man of Steel lekken uit

In wat wellicht als een spoiler voor het verhaal van Man of Steel gezien kan worden, heeft de Superman Homepage twee foto's en een beschrijving van het plot van de Superman-verfilming die momenteel in de maak is. Lezen van dit bericht is op eigen risico.

In een castingoproep voor acteurs en figuranten in de omgeving van Vancouver wordt een korte beschrijving gegeven van de film, waarin wat meer over het plot duidelijk wordt:

"Clark Kent/Kal-El is een jonge journalist in de twintig die zich vervreemd voelt door gaven die het voorstellingsvermogen te buiten gaan. Jaren geleden vanaf Krypton, een geavanceerde vreemde planeet, naar Aarde gestuurd, worstelt Clark met de ultieme vraag: Waarom ben ik hier? Gevormd door de waarden van zijn adoptiefouders Martha en Jonathan Kent leert Clark dat het hebben van superkrachten het maken van moeilijke beslissingen betekent. Maar wanneer de wereld het meest naar stabiliteit zoekt, komt deze onder vuur. Zullen zijn krachten gebruikt worden om de vrede te bewaren of uiteindelijk om te heersen? Clark moet de held worden die we kennen als Superman, niet alleen om te schijnen als het baken van hoop maar ook om zijn dierbaren te beschermen."

Een andere spoiler over het plot beschrijft dat Jonathan Kent meegesleurd wordt in een tornado en Superman hierin moet vliegen om hem te redden. De gelekte setfoto's suggereren een uitkomst van deze situatie.

Man of Steel is momenteel in productie, maar verschijnt pas in juni 2013.