Clive Barker furieus over nieuwe Hellraiser

Met de release van de nieuwste telg van de Hellraiser-serie beginnen steeds meer mensen te twijfelen over het succes. Er zijn al veel klachten geweest over de nieuwe look van Pinhead, het gemis van Doug Bradley en de reden waarom Dimension Films de film uitbrengt. Nu heeft niemand minder dan Clive Barker, de bedenker van de originele film, via zijn Twitter-kanaal goed duidelijk gemaakt wat hij van dit project vindt.

Barker laat er duidelijk geen gras over groeien: "Hello,my friends. I want to put on record that the flic out there using the word Hellraiser IS NO FUCKIN' CHILD OF MINE!" "I have NOTHING to do with the fuckin' thing. If they claim its from the mind of Clive Barker,it's a lie. It's not even from my butt-hole."

Producent Dimension Films heeft toch gekozen om een vervolg te maken. De reden hiervoor is simpel: om de rechten van de Hellraiser-reeks te behouden moet er een nieuw deel komen, totdat er uiteindelijk een reboot kan worden ingezet. Hellraiser: Revelations heeft een geschat budget van $300,000 en twaalf draaidagen, wat extreem laag is voor een gemiddelde productie.

Zit jij te wachten op een nieuw deel?