Charlie Sheen heeft weer filmrol te pakken

Charlie Sheen gaat een rol spelen in de film A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III. Het is de eerste keer sinds zijn vertrek uit de comedyserie Two and a Half Men dat hij een filmrol te pakken heeft.

A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III gaat over een succesvolle grafisch ontwerper, schrijft Het Amerikaanse filmtijdschrift Variety. Wanneer zijn vriendin hem verlaat, belandt hij in een neerwaartse spiraal.

Welke rol Sheen speelt in de film is nog niet bekend. Hij wordt in ieder geval bijgestaan door Jason Schwartzman, die in 2009 naast Adam Sandler te zien was in de komedie Funny People.

Roman Coppola, de zoon van Godfather-regisseur Francis Ford Coppola, tekent voor het verhaal en de regie van A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III. Wanneer de film moet verschijnen is nog niet bekend.

Sheen werd begin dit jaar ontslagen door de producers van Two and a Half Men, vanwege zijn drank- en drugsgebruik. Zijn plaats is ingenomen door Ashton Kutcher. Sheen is binnenkort weer op de buis te zien in een nieuwe sitcom en in The Roast of Charlie Sheen.


Charlie Sheen heeft weer filmrol te pakken (Foto: Novum)