FOK! Filmtip van de dag: All Stars

Iedere dag komen er meerdere films op televisie. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft jou iedere dag onze tip van de dag. Vandaag is dat... All Stars.

Om de mensen warm te maken voor All Stars 2: Old Stars die aankomende donderdag in de bioscoop verschijnt, wordt het eerste deel vandaag uitgezonden. Zeven vrienden delen al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat hun gemeenschappelijke passie: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds prominentere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. Bram zwijgt als het graf over het geheim dat hij met zich meedraagt. Mark zit vol twijfels of hij de zwangerschap van zijn vriendin Roos al aankan. Hero probeert wanhopig afstand te nemen van zijn succesvolle en gefortuneerde vader. Johnny is een werkloos elektricien, die bovendien de zorg van zijn aan een rolstoel gekluisterde vader op zich heeft genomen. Willem heeft het druk met zijn vrouw, twee kinderen en een eigen tuincentrum. Paul probeert op alle mogelijke manieren bij de televisie aan de bak te komen. En tenslotte is er Peter die niet echt door de groep is opgenomen, omdat hij pas een jaar later bij het elftal is gekomen.

In de dagen voor en tijdens hun historische 500e wedstrijd leren de jongens in een explosie van emoties elkaar, de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.

Met glansrollen van onder andere Antonie Kamerling, Danny de Munk, Thomas Acda en Peter Paul Muller is All Stars nog steeds vele harten weet te winnen. De nog te verschijnen All Stars 2: Old Stars richt zich rond het overlijden van hoofdpersoon Hero, waarvan de acteur (Antonie Kamerling) in het echt is overleden.

De film All Stars is vanavond om 20:00 te zien op Nederland 3.

All Stars