'Adele gaat niet het nieuwe James Bond-thema zingen'

Geruchten dat Adele het thema van de nieuwe Bond-film gaat zingen zijn door de producers van de film naar het land der fabelen verwezen. In een interview met de Daily Star geven de makers van Skyfall aan dat er nog geen definitieve keuze is gemaakt.

Afgelopen september was de uit Tottenham afkomstige soulzangeres Adele te gast in de tv-show van Jonathan Ross. In het programma liet de zangeres weten binnenkort de studio in te duiken om "een themalied" op te nemen. Producer Barbara Brocolli ontkent echter dat er al een keuze voor een artiest is gemaakt om het thema van de nieuwe Bond-film op te nemen, aldus de Daily Star.

Broccoli: "We hebben al aan diverse artiesten zitten te denken maar we kunnen nog geen namen noemen op dit moment." In hetzelfde krantenartikel wordt ook Michael Buble genoemd als mogelijke kanshebber voor het thema nummer.

Skyfall, het 23e avontuur van James Bond zal vanaf 26 oktober 2012 op het witte doek verschijnen. Afgelopen donderdag was er een persconferentie voor de film die hieronder te bekijken valt.


De presentatie van de nieuwe James Bond-film.