John en Jennifer Ewbank zingen titelsong Taped

John en Jennifer Ewbank verzorgen met hun duet There's Us de titelsong voor de film Taped. Het liedje is een nieuwe versie van het gelijknamige nummer dat op Jennifer's debuutalbum London Tree staat.

"Alleen al bij het zien van de trailer wisten we dat we iets met deze film wilden doen", laten broer en zus Ewbank weten. "We zijn ontzettend trots dat There's Us de titelsong van Taped is!"

Jennifer, die vorig jaar deelnam aan The Voice of Holland, wist haar broer John over te halen om voor een keer samen met haar te zingen. John werkt liever achter de schermen. Zo is hij vaste componist, tekstschrijver en producer van Marco Borsato.

JIn de film Taped zijn johan (Barry Atsma) en Saar (Susan Visser) zijn al jaren getrouwd, maar hun huwelijk is in een diepe crisis geraakt. In een poging hun relatie te redden reizen ze terug naar de plaats waar ze verliefd op elkaar werden. Hun vakantie in Buenos Aires begint goed. Ze hebben hun dochtertje beloofd een video te maken van hun belevenissen in Argentinië.

De vakantie slaat ineens om als Johan en Saar per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen. Ze moeten vluchten voor hun leven als blijkt dat ze achternagezeten worden door de moordenaars.

De film Taped is vanaf 23 februari in de bioscoop te zien.

Het nummer There's Us zoals te horen als titelsong van de film Taped.