Charlie Sheen verontschuldigt zich tegenover Kutcher

Nadat Charlie Sheen eerder deze maand weer eens flink zijn mening gaf over Ashton Kutcher en de vernieuwde Two And A Half Men-show, biedt hij nu zijn excuses aan tegen Ashton Kutcher. Sheen komt echter niet terug op zijn mening over het script van Two and a Half Men nadat hij de show verliet.

Eerder deze maand zei hij dat hij het doen alsof de show goed is zat was en dat de show sinds Kutcher erg verslechterd is. ''Er zijn geen nieuwe verfrissende en interessante verhalen. Ik heb geen zin meer om nog te doen alsof de show goed is, of dat Kutcher het goed doet'', aldus Sheen tegen TMZ.

Hij is nu terug gekomen op zijn eerdere negatieve woorden en zegt dat Ashton Kutcher wel degelijk zijn best doet. Hij komt echter niet terug op zijn woorden over het script van de show.

''Het spijt mij dat ik respectloos was tegen een man die alleen maar zijn best doet. Ik raakte overmoedig en begon jou (Kutcher -red.) af te kraken. De rest van mijn eerdere statement blijf ik echter bij'', zei Sheen onder andere in een verontschuldiging op de website TMZ.

Charlie Sheen werd vorig jaar ontslagen van de populaire televisieshow Two And A Half Men, terwijl hij het icoon van de show was. Hij raakte in een verhitte discussie met de producent Chuck Lorre. Sindsdien heeft Ashton Kutcher zijn plaats vervangen, Kutcher kreeg wel een totaal andere rol in de hitserie.


Charlie Sheen zegt sorry.