'Gratis geld'-promotie Man On A Ledge afgelast

Bioscoop • 28-02-2012 @ 14:40 •   dm René (MrManiak)
print 

Ter promotie van de film Man on a Ledge vindt er volgende week in Rotterdam een zeer ludieke stunt plaats. Op woensdag 29 februari om 16:00 uur wordt er net als in de film geld naar beneden gegooid vanaf een hoog gebouw. Ook worden er bioscoopbonnen naar de toeschouwers gestrooid, waarmee men toegang krijgt tot de voorpremière van Man on a Ledge. De film is een uur later in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam te zien. Dit is tevens de locatie van de geldstrooiactie, zo meldt filmdistributeur Entertainment One Benelux.

Nick Cassidy (Sam Worthington) is een New Yorkse politieagent die een straf uitzit die hij niet heeft gepleegd. Hij weet te ontsnappen uit de cel, vindt een weg naar de top van het Manhattan-hotel, klimt uit het raam en gaat op de rand staan. Alles wijst erop dat hij er een einde aan wilt maken. Een onderhandelaar (Elizabeth Banks) probeert hem van de rand af terug naar binnen te praten, maar Cassidy staat er met een sterke reden. Hij probeert op deze manier zijn onschuld te bewijzen, maar dit doet hij niet alleen. Samen met zijn broer Joey (Jamie Bell) en zijn vriendin Angie (Genesis Rodrigues) is er een ingenieus plan gemaakt voor de misdaad van de eeuw.

Eerder heeft FOK!film een interview met hoofdrolspeler Sam Worthington geplaatst. De film is vanaf 1 maart in de Nederlandse bioscoopzalen te bewonderen.

Update 28/02 14:40:

De actie gaat niet door. De beslissing door Entertainment One Benelux voor het afblazen van de ludieke actie komt voort uit overleg tussen politie, Gemeente Rotterdam en de distributeur van de film. Hoewel de distributeur het niet doorgaan van de actie betreurt, is het nimmer haar bedoeling geweest om er voor te zorgen dat de openbare orde in het geding zou komen met de daaraan gepaarde veiligheid. "We gaan er vanuit dat men begrip heeft voor deze besluitvorming. Het gereserveerde budget voor deze ludieke actie zullen we overmaken naar een goed doel in Rotterdam".

Man On A Ledge


Bron: Entertainment One Benelux


4707 views / 7 reacties
OorsprongVerenigde Staten, 2012
RegieAsger Leth
GenreThriller, Misdaad
CastSam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Ed Harris, Edward Burns, Kyra Sedgwick, Anthony Mackie, William Sadler,...
KijkwijzerVanaf 12 jaarGeweldGrof taalgebruik
Waardering    
Aantal stemmen    9
User-waardering    
Aantal stemmen    9
Reacties op dit bericht
7  van 7 reacties op deze pagina. Pagina  1
userIcon
Zou lachen zijn als ze allemaal euro's naar beneden donderen..

MULTIKILL
userIcon
En dan stappen mensen allemaal op elkaar vingers enzo. Lekker.
userIcon
Ik hoop dat het munten van 5 eurocent zijn, zal die geldgraaiers eens leren.
userIcon
quote:
Op vrijdag 24 februari 2012 @ 17:25 schreef bijdehand het volgende:
En dan stappen mensen allemaal op elkaar vingers enzo. Lekker.
dat dat het eerste is waar je aan denkt. Ik denk eerder dat het een leuke actie is in plaats van gelijk het negatieve...
quote:
Op vrijdag 24 februari 2012 @ 16:46 schreef Inscriviti het volgende:
Zou lachen zijn als ze allemaal euro's naar beneden donderen..

MULTIKILL
userIcon
heb hem zaterdag in Antwerpen gezien; zeeeeeer goeie film. Vooral op het laatste is de plot wending niet te voorzien ;-)
userIcon
"We gaan er vanuit dat men begrip heeft voor deze besluitvorming. Het gereserveerde budget voor deze ludieke actie zullen we overmaken naar een goed doel in Rotterdam".

De salaris van een goeden doelen directeur.
7  van 7 reacties op deze pagina. Pagina  1


Lees ook:

» 20/09 Anton Corbijn wint Duitse literaire prijs2
» 17/09 Nieuwe beelden Fury met Brad Pitt 8
» 17/09 Victoria Koblenko is maffiadame in komedie Homies5
» 17/09 Exclusive clip "the Equalizer" verschenen0
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 

Zoek een film

Video's
Meteen bestellen?