Eerste afbeelding uit Chernobyl Diaries verschenen

Er is een eerste afbeelding verschenen uit Chernobyl Diaries, de nieuwste film van Oren Peli. Peli maakte eerder naam als de bedenker van de succesvolle reeks Paranormal Activity-films. Chernobyl Diaries zal worden uitgebracht door Warner Bros. en Alcon Entertainment.

In de film kunnen we de lotgevallen zien van een groepje vrienden die verstrikt raken in een desolate stad. Jaren nadat het stadje, als gevolg van een nucleaire ramp, door de bevolking is verlaten, heeft de natuur beslag gelegd op de achtergebleven bebouwing. Als de zon onder gaat in het stralende stadje doorklieven door merg en been gaande geluiden de nachtelijke stilte. Het lijkt er op dat ze niet alleen zijn.

Chernobyl Diaries wordt geregisseerd door Brad Parker. Peli produceert de film samen met Brian Witten. In de film zien we een cast met onder meer Jonathan Sadowski, Devin Kelley, Jesse McCartney, Olivia Taylor Dudley, Nathan Phillips, Ingrid Bolso Berdal en Dimitri Diatchenko in de belangrijkste rollen.

De officiele trailer voor de film wordt morgen verwacht. Chernobyl Diaries draait vanaf 25 mei in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederland op het witte doek te zien zal zijn is nog niet bekend.

Chernobyl Diaries
Eerste afbeelding uit Chernobyl Diaries  (foto: Shocktillyoudrop)