Bracha van Doesburgh vreest niet voor verslaving

03-05-2012 @ 11:58 •   dm Borizzz
print 

Bracha van Doesburgh denkt niet dat ze verslavingsgevoelig is. Ze speelt in de jeugdfilm De Groeten van Mike! een aan alcohol verslaafde moeder, maar denkt zelf niet snel in zo'n situatie te komen. "Ik weet altijd wel waar mijn grens ligt", zegt de actrice op de set van de film tegen Novum Nieuws.

De 30-jarige actrice kan zich wel voorstellen dat haar personage naar de fles grijpt. "Onder alle verslavingen ligt een angst voor iets dat je niet aankunt, dus ik begrijp wel dat ze dat doet." Natuurlijk slaat Van Doesburgh ook wel eens een alcoholische versnapering achterover en daar verliest ze zichzelf soms in. "Als ik dronken ben, dan merk ik dat niet van mezelf."

In De Groeten van Mike! mag de jonge Mike na een lang ziekbed eindelijk het ziekenhuis verlaten. Helaas komt zijn moeder niet opdagen. Jeugdzorg wordt ingeschakeld, waarna Mike naar een pleeggezin moet. De jongen wil liever terug naar zijn moeder, maar dan moet ze wel eerst van de alcohol afblijven.

Hoewel de actrice niet verwacht snel in te moeten checken bij de Jellinek-kliniek, kent ze wel onschuldige verslavingen. "Die telefoon, daar ben ik wel een beetje verslaafd aan. Zeker nu er internet op zit."

De Groeten van Mike! draait vanaf 13 december in de bioscopen.


Bracha van Doesburgh vreest niet voor verslaving (Foto: Novum)


Bron: Novum


2226 views / 2 reacties
Reacties op dit bericht
2  van 2 reacties op deze pagina. (1 verborgen.Registreer en log in om deze berichten te kunnen zien)
Pagina  1
userIcon
Ze spreekt zichzelf behoorlijk tegen

"Ik weet altijd wel waar mijn grens ligt"

"Als ik dronken ben, dan merk ik dat niet van mezelf."

suffie
2  van 2 reacties op deze pagina. (1 verborgen.Registreer en log in om deze berichten te kunnen zien)
Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 

Zoek een film

Video's