FOK!filmtip van de dag: Pour Elle

Televisie • 11-05-2012 @ 15:00 •   dm René (MrManiak)
print 

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Hoe sterk het aanbod van gisteravond was, hoe matig het nu is. Om 20.30 uur start zowel de matige actiefilm The Day The Earth Stood Still op RTL 5, op zusterkanaal RTL 8 begint dan het aardige kostuumdrama Marie Antoinette. Nee, vanavond gaan we op een andere tour, namelijk dat van de arthouse. De film Pour Elle draait om Lisa en Julien, die een gelukkig leven hebben met hun zoon Oscar. Als op een dag de politie voor de deur staat om Lisa op te pakken wegens een moord, slaat de familie op de vlucht. Toch is niet de hele familie strijdlustig: Julien vraagt zich echter af hoe ver hij kan gaan voor zijn vrouw. De film Pour Elle begint om 22.25 uur op Canvas.

Veel plezier!


Bron: FOK!film


1781 views / 1 reacties
OorsprongFrankrijk, 2008
RegieFred Cavayé
GenreDrama, Romantiek, Thriller
CastVincent Lindon, Diane Kruger, Lancelot Roch
Reacties op dit bericht
1  van 1 reacties op deze pagina. Pagina  1
userIcon
Ik heb de remake met Russel Crowe, The Next Three Days gezien en die was goed, dus ik ga er van uit dat deze brilliant is

Ten minste, ik begreep dat dat een remake was?
1  van 1 reacties op deze pagina. Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 

Zoek een film

Video's
Meteen bestellen?