Murray praat over Ghostbusters III

Bill Murray is de afgelopen maanden zeer terughoudend geweest over het project Ghostbusters III. Na te hebben gezegd dat hij niet aan de film zou meedoen verklaarde hij gisteravond bij David Letterman iets anders.

Tijdens de talkshow van David Letterman vroeg de presentator de vraag die Murray met enige regelmaat krijgt gesteld: Hoe staat het met Ghostbusters III? Tijdens de show gaf de acteur een verrassend antwoord op deze vraag. "Weet je, je moet gewoon een goed script hebben. Het is moeilijk. Zelfs de tweede Ghostbusters was niet zoveel plezier om te maken in vergelijking met de eerste. Het is moeilijk om een vervolg te maken. Het moet erg grappig zijn, en het is zo dat de eerste verdraaid grappig was."

Letterman hoorde Murray iets meer uit, waar de volgende uitspraak uit voor is gekomen: "Ik denk...dat we het nog een keer gaan proberen. Ik blijf het altijd met enige tegenzin doen, maar ik denk..." Helaas werd Murray op dat punt afgekapt door de presentator.

De vraag wordt in onderstaande video na twee minuten gesteld. Hoewel volgens Ghostbusters- en Ghostbusters II-schijver en -acteur Dan Aykroyd het project 'schijndood' is, lijkt er dus toch enig leven te zitten in het project.