CC2012: Nieuw pak voor Iron Man 3 gepresenteerd

Tijdens de San Diego Comic Con 2012 heeft Marvel een nieuw pak gepresenteerd voor het derde deel van de Iron Man-serie. Iron Man 3, met wederom Robert Downey Jr als Tony Stark, is op dit moment in productie.

Gisterenavond werden ook de eerste beelden van de nieuwe film uit de stal van Marvel getoond. Tony Stark zal het dit keer het moeten opnemen tegen The Mandarin. Dit karakter werd in 1964 in de stripverhalen geïntroduceerd en geldt als de aartsvijand van Stark. Deze rol zal gespeeld worden door Sir Ben Kingsley. Verder spelen wederom Gwyneth Paltrow en Don Cheadle wederom in de film.   

Er werden drie scenes uit de nieuwe film getoond. In de eerste scene werkt Stark in zijn laboratorium aan zijn nieuwe pak, zijn lab-assistent Jarvis zet ondertussen Christmas in Hollis van Run DMC op. Dit kan duiden dat de film rond de kerst in de bioscoop zal verschijnen. In de tweede praat Stark met Happy Hogan. Hogan grapt over het feit dat Stark één van de "Super Friends" is, een referentie naar The Avengers. De laatste scene is een actiescène waarin het huis van Stark opgeblazen wordt. Stark zelf valt, in zijn nieuwe pak, tussen de ontplofte puin in zee.

Iron Man 3 pak