Oz: the Great and Powerful Trailer

Aangezien we allemaal nog aan het recupereren zijn van een knallend uiteinde zullen we je niet opzadelen met hele lappen tekst, maar gewoon een trailer van een nieuwe film. Oz: the Great and Powerful gaan we in dit geval even kort toelichten.

We kennen natuurlijk allemaal The Wizard of Oz, die legendarische film uit 1939 met Judy Garland in de hoofdrol. Daarin zien we hoe Dorothy tijdens een hevige storm Kansas uit wordt geslingerd en haar weg terug probeert te vinden samen met een leeuw, tinnen man en vogelverschrikker, ja echt.

Dit verhaal gaat iets anders. Oscar Diggs (James Franco) is een matige goochelaar in een cirucus in Kansas. Ook hij wordt, toevalligerwijs, door een storm overvallen en komt terecht in het altijd levendige Land van Oz. Daar denkt hij in eerste instantie op zijn lauweren te kunnen rusten, maar als hij wordt belaagd door 3 heksen - gespeeld door Rachel Weisz, Michelle Williams en Mila Kunis - die een groots magiër verwachten in Oz wordt hij al gauw op de proef gesteld om zijn waarde te bewijzen.

Vergeet niet de video op 1080p te bekijken.

Oz the Great and Powerful wordt op 14 maart 2013 verwacht.