Nieuwe beelden uit The Mortal Instruments: City of Bones

Vanaf volgende week draait de avontuurlijke actiefilm The Mortal Instruments: City of Bones in de Nederlandse bioscopen, maar voor degenen die niet zo lang kunnen wachten zijn er nu al een tweetal fragmenten uit de film online gezet.

In de film van regisseur Harald Zwart draait het om de tiener Clary Fray (Lily Collins) die tot de ontdekking komt dat zij een afstammeling is van de Shadowhunters, een geheim genootschap van half-engelen die de wereld proberen te beschermen tegen demonen. Nadat haar moeder vermist wordt gaat Fray samen met de Shadowhunters de strijd aan met het kwaad. Hiervoor moeten ze wel naar het alternatieve New York, ook wel bekend onder de naam Downworld, een levensgevaarlijke stad gevuld met demonen, vampieren, heksen, weerwolven en ander duivels gespuis.

In The Mortal Instruments: City of Bones zien we een sterke cast met onder meer Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Kevin Zegers, Lena Headey, Kevin Durand, Aidan Turner, Jemima West, Godfrey Gao, CCH Pounder, Jared Harris en Jonathan Rhys Meyers. De in Nederland geboren regisseur Harald Zwart maakte eerder naam met films als Hamilton (1998), Agent Cody Banks (2003), The Pink Panther 2 (2009) en de remake van The Karate Kid (2010). Momenteel is hij druk bezig met de voorbereidingen van The Mortal Instruments: City of Ashes, die voor 2014 gepland staat.


Een tweetal fragmenten uit The Mortal Instruments: City of Bones