Eerste trailer voor reboot Robocop

Er is een indrukwekkende eerste trailer verschenen voor de reboot van Paul Verhoevens klassieker Robocop. De film wordt geregisseerd door José Padilha en kent een sterke cast met onder meer Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jennifer Ehle, Jay Baruchel, Marianne Jean-Baptiste en Samuel L. Jackson.

Robocop speelt zich af in het jaar 2028. De multinational OmniCorp is de grote baas op het gebied van robot technologie. Over de hele wereld worden drones gebruikt om het Amerikaanse leger te ondersteunen en dat heeft OmniCorp al miljarden opgeleverd. OmniCorp wil uiteraard nog meer geld met hun controversiële technologie verdienen en zien daar een gouden kans voor als politieagent Alex Murphy (Joel Kinnaman) tijdens het uitvoeren van zijn plicht zwaargewond raakt. De multinational die geld ruikt ziet haar kans schoon om een politieagent te maken die half mens en half robot is. OmniCorp voorziet een RoboCop in elke stad en nog meer miljarden voor hun aandeelhouders. Ze vergeten echter dat er nog steeds een mens in de machine huist die gerechtigheid wil nastreven.

Robocop zal vanaf 7 februari 2014 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Wanneer de film in Nederland uitkomt is nog niet bekend.


Eerste trailer voor reboot Robocop