Captain America weer gespot in Zuid-Korea

De opnames voor Avengers: Age of Ultron worden op de voet gevolgd door de lokale aanwezigen. Joss Whedon en zijn crew zijn nog volop in actie in Seoul, Zuid-Korea en een aantal opnamemomenten met Captain America zijn weer door het publiek gefilmd.

Nog meer dan de vorige video toont deze video de Captain in zijn nieuwe outfit. Deze is zeker een stuk meer 'bulky' dan de vorige outfits, met duidelijk meer padding. Onduidelijk is of dit wellicht gewoon een stuntversie van het pak is, want ook in deze video neemt de First Avenger plaats op een rijdend voertuig. Ook gespot in deze video: een roodharige motorrijdster. Is dat Scarlett Johannsons stunt double?

Update: een foto van Chris Evans in zijn Captain America-outfit toont beduidend meer detail dan te zien is in de video's. Het pak ziet er wat ruimzittend uit, mogelijk omdat Evans er stuntscènes, of anderszins scènes met veel beweging in op moet nemen. Opvallend is het detail op de schouder: een Avengers-logo. Dat doet de vraag rijzen of de Avengers misschien hun eigen organisatie beginnen, nu ze niet meer (milde spoiler) onder de vlag van S.H.I.E.L.D. kunnen opereren. 

Avengers: Age of Ultron: Captain America's nieuwe outfit

De foto is gespot door Comic Book Resources, die nog een paar shots heeft, plus extra videomateriaal van dezelfde opnames.

Captain Rogers en zijn vriendjes zijn over iets meer dan een jaar in de bioscopen te zien. Kun je niet wachten? Zijn tweede solofilm draait nog in de bioscoop.