True Detective-actrice Monaghan in Sandlers Pixels

Michelle Monaghan is naast Adam Sandler te zien in Pixels. De 38-jarige actrice, onder meer bekend uit de tv-serie True Detective, heeft de vrouwelijke hoofdrol te pakken in de avonturenfilm, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

Pixels gaat over aliens die beelden opvangen van videospelletjes uit de jaren tachtig en zien die als een oorlogsverklaring. Ze trekken ten strijde tegen de mensheid en baseren hun aanvalsstrategieën op de klassieke spellen. Een groep oude gamers moet de wereld redden van de ondergang.

Sandler speelt een van de teamleden, Monaghan een wapenspecialist van het leger. Ook The King of Queens-acteur Kevin James en Game of Thrones-acteur Peter Dinklage spelen in de film, als respectievelijk de president en de oude concurrent van Sandlers personage.

Monaghan was eerder te zien in films als Mr. & Mrs. Smith, Mission: Impossible II, Eagle Eye en Kiss Kiss Bang Bang. Ze begint waarschijnlijk in juni aan de opnamen van Pixels, onder leiding van Harry Potter en Home Alone-regisseur Chris Columbus.


True Detective-actrice Monaghan in Sandlers Pixels (Foto: Novum)