Amy Poehler in comedy met Tina Fey

Amy Poehler is waarschijnlijk naast Tina Fey te zien in de film The Nest. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline. De vriendinnen, die eerder te zien waren in de film Baby Mama en samen in Saturday Night Live speelden, kruipen in de huid van twee zussen in de 30 die naar hun ouderlijk huis gaan en erachter komen dat hun ouders het te koop hebben gezet.

De 42-jarige Poehler slaat niet alleen de handen ineen met de 43-jarige Fey, ze werkt ook samen met haar broer Greg. Greg speelt de hoofdrol in de NBC-serie Welcome to Sweden, waarvan Amy uitvoerend producent is. De serie ging drie weken geleden in Zweden in première en is vanaf 10 juli in de Verenigde Staten te zien op televisie.

In Welcome to Sweden vertolkt Greg een accountant die zijn vriendin achternagaat naar haar geboorteland Zweden, ondanks dat hij daar geen baan of vrienden heeft. Het grootste gedeelte van de serie, waarin gastrollen zijn weggelegd voor onder anderen Amy, Will Ferrell en Gene Simmons, wordt opgenomen in het Scandinavische land.


Amy Poehler in comedy met Tina Fey (Foto: Novum)