Ice Cube betreurt sneer naar wijlen Paul Walker

Ice Cube baalt ervan dat hij zich na de MTV Movie Awards negatief heeft uitgelaten over de overleden acteur Paul Walker. De rapper en acteur was zondag genomineerd voor de prijs voor beste filmduo en zag deze naar Walker en Vin Diesel gaan. Ice Cube was het daar in eerste instantie niet mee eens.

De rapper, die samen met Kevin Hart voor de award was genomineerd, zei na afloop dat hij zich 'beroofd' voelde en dat hij vond dat Walker voor zijn overlijden had moeten worden geëerd. Na deze uitspraak kreeg Ice Cube ladingen kritiek op Twitter en in de media. "Paul Walker-fans, rustig. Ik was ook een fan", twitterde Ice Cube maandag.

Hoewel de rapper vindt dat hij overtrokken heeft gereageerd, blijft hij erbij dat Walker niet pas na zijn dood een prijs had moeten krijgen. Wel vindt Ice Cube dat wel erg overdreven werd gereageerd op zijn uitspraken. "Jullie moeten je schamen dat jullie zoiets volledig opblazen."

De 44-jarige Ice Cube, die eigenlijk O'Shea Jackson heet, stelt dat mediaberichten dat hij niet tegen zijn verlies kan leugens zijn. De rapper is naar eigen zeggen geen 'slechte verliezer'. "Ik verlies al sinds mijn geboorte", legde hij uit. "Ik moet meer wennen aan dingen winnen."


Ice Cube betreurt sneer naar wijlen Paul Walker (Foto: Novum)