'Batman vs Superman' voegt Cyborg toe aan de lijst

En daar is Justice League-lid nummer vier. SuperHero Hype maakt deze week bekend dat het vervolg op Man of Steel, waarin naast Superman ook Batman een grote rol speelt en waarin Wonder Woman een verschijning zal maken, ook Cyborg zal verwelkomen.

Ray Fisher, een acteur die voornamelijk toneel doet, is gecast in de rol van Victor Stone, oftewel Cyborg. In de huidige continuïteit van DC Comics is Stone een high school footballspeler die na een ongeluk in een laboratorium een groot deel van zijn lichaam kwijtraakt. Zijn vader, een wetenschapper, besluit hem te redden door zijn lichaam te versterken met mechanische onderdelen. Sinds 2011 is Cyborg lid van de Justice League, wat hem een belangrijke kandidaat maakte voor de filmserie.

DC Comics: Cyborg
Cyborg

Met de casting van Cyborg lijkt het redelijk zeker dat Warner Brothers aan het afstevenen is op het invullen van de Justice League. Geruchten dat de tv-versies van Green Arrow en the Flash ook vertegenwoordigd zullen worden in deze films zijn nog steeds onbevestigd, maar de verwachting is dat de komende maanden meer informatie vrijkomt, met een mogelijke grotere aankondiging over precies drie maanden, wanneer San Diego Comic-Con plaatsvindt.

Het vervolg op Man of Steel verschijnt in mei van 2016.