'Nicole Kidman liet borsten vergroten'

Nicole Kidman heeft volgens kenners haar borsten laten opvullen. De 46-jarige actrice stond altijd bekend om haar frêle verschijning maar werd donderdag in Melbourne op de rode loper gesignaleerd met een opvallend vollere voorgevel. Dat duidt op een operatie, zeggen twee artsen tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Het lijkt erop alsof ze flinke borstimplantaten heeft laten inbrengen", zegt plastisch chirurg Anthony Youn, die Kidman nooit zelf onder het mes heeft gehad. "Zo te zien is ze van een cup B naar een volle C gegaan."

De Australische Kidman heeft er nooit een geheim van gemaakt haar gelaat te hebben laten bijwerken. Over de rest van haar lichaam heeft ze nooit uitspraken gedaan, maar desgevraagd ontving Radar Online het antwoord 'geen commentaar'.

Fred Pescatore, schrijver van The Hamptons Diet, denkt eveneens dat iets aan haar borsten heeft laten doen. "Ze is niet veel ouder of zwaarder geworden", zegt hij over Kidman, die al regelmatig vrijwel naakt in beeld kwam in haar films. "Het lijkt er dus op dat ze twee mooie implantaatjes heeft genomen."

Youn vindt de operatie op zich best geslaagd, al plaatst hij wel een kanttekening. "Ze zien er mooi uit, hoewel misschien een beetje te groot", zegt hij over de buste. Volgens de arts heeft de actrice mogelijk te maken heeft met zwellingen van vlak na de operatie.