Kinderserie Mighty No. 9 aangekondigd

Er komt een kinderserie gebaseerd op de game Mighty No. 9. Het wordt een animatieserie met veel actie en humor, gericht op kinderen van 6 tot 11 jaar. De serie volgt BECK, een kleine robot die hoort bij de sterkste robotgladiatoren ter wereld: de MIGHTY NUMBERS.

Mighty No. 9: The Animated Series speelt zich af in het jaar 2099, waar de mensheid afhankelijk is geworden van robots. Deze robots verrichten niet alleen meer zwaar werk, maar zorgen nu ook voor entertainment. De robots worden gedwongen om te vechten in het razend populaire Battle Coliseum.

BECK is half robot, half mens en beschikt over een mensenhart. Hierdoor is hij de enige MIGHTY die emoties zoals angst kan voelen. Zijn kracht is dat hij kan transformeren in elke andere robot. Wanneer de duistere Dr. Blackwell een virus verspreid onder alle robots, keren deze robots zich tegen de mensheid en komen ze in opstand. BECK is de enige robot die in staat is om terug te vechten en moet de wereld zien te redden met zijn vrienden.

De serie wordt geproduceerd door Digital Frontiers. In het tweede kwartaal van 2016 moeten de eerste 22 afleveringen wereldwijd uitkomen.