'Arya Stark in The Last of Us'

The Last of Us is een veel geprezen game als het aankomt op het verhaal. Sony Pictures dacht hier wel een mooie film van te kunnen maken. The Last of Us gaat over Joel en Ellie, twee reisgenoten die moeten overleven in een post-apocalyptische wereld.

Samen beleven Ellie en Joel een intens emotioneel avontuur waarin elke stap de laatste kan zijn. De schimmelinfectie die de wereld heeft overgenomen kan het menselijk lichaam overnemen en omvormen. Veel mensen zijn op zichzelf aangewezen en doen alles om te overleven.

Sony Pictures is al een tijdje bezig met de voorbereiding van de film. De film zal geproduceerd worden door Spiderman-producer Sam Raimi en Naughty Dogs Neil Druckmann, Neil Druckmann schrijft tevens het script. Op de San Diego Comic-Con is bekendgemaakt wie Ellie en Joel gaan spelen. De oude, ruige Joel wordt vertolkt door Bruce Campbell, beter bekend als Ash Williams uit The Evil Dead. Over de rol van Ellie is nog een onderhandeling gaande met Maisie Williams, zij speelt nu Arya Stark in Game of Thrones.

De eerste officiële poster van de film is ook al naar buiten gebracht.  

The Last of Us filmposter