Fault in our Stars grote winnaar Teen Choice Awards

The Fault in Our Stars is zondag een van de de grote winnaars geworden van de Teen Choice Awards. De film werd bekroond met zeven prijzen. Hoofdrolspelers Shailene Woodley en Ansel Elgort kregen onder meer de award voor beste filmzoen en Elgort werd uitgeroepen tot beste talent en beste acteur in een drama. Op muziekgebied voerde One Direction de boventoon met acht prijzen.

Alle winnaars van de awardshow, die werd gehouden in het Shrine Auditorium in Los Angeles, krijgen traditiegetrouw een surfboard. "Ik surf niet, dus ik denk dat ik deze thuis maar aan de muur hang", zei de 20-jarige Elgort over zijn prijs.

De prijzenregen werd gepresenteerd door Modern Family-actrice Sarah Hyland en Teen Wolf-acteur Tyler Posey. Volgens de twee werden in totaal 165 miljoen stemmen uitgebracht voor de awardshow, die voor de zestiende keer plaatsvond. Bij de Teen Choice Awards worden onder meer prijzen uitgedeeld op het gebied van film, tv, muziek, comedy en sport.

De show begon zondag met een optreden van Demi Lovato, die ook twee prijzen in ontvangst mocht nemen voor haar muziek. Donald Sutherland werd uitgeroepen tot beste slechterik wegens zijn rol in The Hunger Games. "Dus jullie vinden mij een schurk", vroeg Sutherland zijn publiek. "Mijn vrouw, met wie ik al 42 jaar getrouwd ben, zei dat ze het met jullie eens is."

Andere prijswinnaars waren 5 Seconds of Summer, Taylor Swift en Jason Derulo. Eerder was al bekendgemaakt dat Selena Gomez de Ultimate Choice Award zou krijgen. Derulo sloot de ceremonie af met het nummer 'Talk Dirty', dat hij zong terwijl hij bovenop een politieauto danste.