'Jennifer Lawrence in western Quentin Tarantino'

Jennifer Lawrence heeft bijna een rol te pakken in Quentin Tarantino's nieuwe film The Hateful Eight. De 24-jarige The Hunger Games-actrice onderhandelt momenteel met de makers van de western over een plekje in de cast, schrijft de Amerikaanse filmsite Collider.

The Hateful Eight draait om een groep reizigers op een postkoets. Als een sneeuwstorm de kop opsteekt zijn ze gedwongen te schuilen in een saloon, waar de spanningen al snel oplopen. Zeker als blijkt dat zich in het gezelschap twee premiejagers bevinden.

Het is een klein wonder dat Tarantino de film maakt. Eerder dit jaar blies hij het hele project nog af, nadat het scenario op internet was uitgelekt. Hij besloot het verhaal wel voor te laten dragen in een voorleessessie door enkele acteurs die de regisseur voor ogen had voor de film, onder wie Samuel L. Jackson en Michael Madsen. Jennifer Lawrence was daar niet bij.

In mei kwam Tarantino terug van zijn besluit. De opnames van The Hateful Eight staan gepland voor eind dit jaar, voor een release in de loop van volgend jaar. Een eerste aankondigingstrailer is inmiddels verschenen.


'Jennifer Lawrence in western Quentin Tarantino' (Foto: Novum)