Now You See Me 2 verschijnt in 2016

Het vervolg op het goochelaarsdrama Now You See Me van vorig jaar verschijnt juni 2016 in de bioscoop. Dat maakte producent Lionsgate woensdag bekend, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Jon M. Chu neemt de regie over van Louis Leterrier. Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman en Michael Caine nemen hun rol weer op zich.

In Now You See Me bundelden vier illusionisten hun krachten om banken te beroven en het geld aan het publiek uit te delen. De film bracht wereldwijd ruim 350 miljoen dollar op. Het vervolg moet het in juni 2016 opnemen tegen de avonturenfilm Uncharted.

Lionsgate maakte woensdag ook bekend dat de komedie met Robert De Niro en Zac Efron, met als werktitel Bad Grandpa, volgend jaar december in de bioscoop verschijnt. Die film krijgt steviger concurrentie, van onder meer Mission: Impossible 5 met Tom Cruise en Jeremy Renner, het avonturendrama The Revenant met Tom Hardy en Leonardo DiCaprio, en het drama Joy met Jennifer Lawrence.


Now You See Me 2 verschijnt in 2016 (Foto: Novum)