De Grote FOK!filmprijsvraag Week 4: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

De 'maand' tussen 15 maart tot en met 8 april staat geheel in het teken van de Grote FOK!filmprijsvraag. Tijdens vier prijsvragen maak je kans op de beste films. Als klapper op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen! Houd FOK! en vooral FOK!film goed in de gaten. Volg ook het Twitteraccount van FOK!film om het laatste nieuws binnen te krijgen in je timeline.

Tijdens de laatste week mogen we in samenwerking met Warner Bros 5 x de blu-ray weggeven van de kaskraker Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1. Maar dat is nog niet alles! Daarbij win je ook nog eens een toverstaf van de enige echte Harry Potter.. Een ultieme collecters item uit één van de succesvolste filmreeks ooit!

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.

Het beantwoorden van de prijsvraag gaat dit keer net even anders dan anders. Wij hebben twee films gepersifleerd en het goede antwoord is de titels van deze films. Het antwoord vul je alsvolgt in: Titel film 1 - Titel film 2. Dus met een koppelstreepje ertussen. Het filmpje is hieronder te bekijken:


Klik hier om de vraag te beantwoorden. Meedoen kan tot en met 10 april.

Win ook nog eens 12 bioscoopbonnen!

Naast vele topfilms maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen. Uit alle winnaars van de prijzen wordt één iemand getrokken, die naast de prijs ook nog eens de 12 bioscoopbonnen gratis krijgt. Dit alles in samenwerking met Pathé, dé site die weet wat er in de bioscoop draait.

Dubbel kans

Wil je nog een kans op een prijs in de laatste FOK!filmprijsvraagweek? Kijk dan snel hier om er achter te komen hoe je ook een dvd (en meer) kunt winnen van de film Dinner for Schmucks.