FOK!filmtips van de week

Woensdag 11 januari

Vandaag is de eerste leuke film al om 15.30 uur te zien. Op Nederland 3 is dan namelijk de Canadese familiefilm Gooby te zien. In de film zien we de lotgevallen van het eenzame jongetje Willy die alleen zijn teddybeer Gooby als vriendje heeft. Op gegeven moment komt Gooby tot leven en maakt samen met Willy de meest spannende avonturen mee. Leuke film voor alle leeftijden.

Op RTL8 komt om 20.30 uur Along Came a Spider, het matige vervolg op Kiss The Girls. De dochter van een congreslid wordt ontvoerd van een privéschool en Alex Cross (Morgan Freeman) mag het proberen op te lossen. Gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson.

Op RTL7 komt vandaag de aanrader van de dag. The Brothers Grimm is een erg sterke film van Terry Gilliam, een regisseur die zelden tot nooit is betrapt op het maken van een slechte film. Jacob (Heath Ledger) en Wilhelm Grimm (Matt Damon) zijn verhalenvertellers en oplichters, die hun geld verdienen door het volk bang te maken met hun verhalen over allerlei monsters. Als het tweetal echter in een betoverd bos terechtkomen, moeten ze al hun moed bij elkaar rapen om de strijd aan te gaan met het kwaad.

Op RTL5 tenslotte een overdosis RomCom met om 20.30 uur The Wedding Planner en om 22.30 uur Just Married. En wil je daarna nog meer janken dan kan je nog terecht bij BBC1 waar om 01.15 uur Halle Berry te zien is in het Oprah Winfrey-vehikel Their Eyes Were Watching God (2005).