FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Phineas and Ferb: Across The Second Dimension

Film

Perry het Vogelbekdier is vijf jaar bij Phineas en Ferb. Om dit te vieren bouwen de twee broers een speelveld om vogelbekdiertennis te spelen. Maar zelfs op zijn jubileumdag moet Perry aan het werk. Dr. Doofenschmirtz heeft een machine gemaakt waarmee hij naar een andere dimensie kan, de zogenaamde 'Tweede Dimensinator'. Als tijdens een eerste testvlucht tijdens het vogelbekdiertennis Phineas en Ferb de machine van Doofenschmirtz per ongeluk breken, bieden zij aan om de machine te maken. Probleem is dat Perry Doofenschmirtz niet kan aanvallen, want als zijn familie erachter komt dat hij voor een geheime organisatie werkt wordt hij ontslagen en moet hij weg.

Dankzij de modificaties aan de machines werkt tot Doofenschmirtz' grote verrassing het apparaat, iets wat hem nog nooit gelukt is. Een portaal naar de tweede dimensie wordt geopend. Als de vier door de poort gaan zien ze dat Doofenschmirts de leider is van die dimensie. Zijn grote droom is eindelijk uitgekomen. Als hij zijn alter ego ontmoet is het liefde op...eigen gezicht. Toch is de Tweede Dimensie-Doofemschmirtz (TDD) niet blij met hoe zijn evenbeeld het doet in zijn dimensie. Hij heeft namelijk zo goed als niets bereikt, tijd om er verandering in te brengen. TDD heeft de Tri-State Area al eens eerder overgenomen in zijn dimensie, tijd om naar die van ons te gaan.

Dan breekt de hel los. Naast problemen met Perry zitten Phineas en Ferb vast in de andere dimensie. Hun enige hoop ligt in de handen van hun alterego's die volledig geindoctrineert zijn door TDD. Lukt het de twee broers om op tijd terug te komen in Danville voordat TDD dit doet?

Genre Animatie, Komedie
Scenario Dan Povenmire, Jeff 'Swampy' Marsh, Jon Colton Barry
Regie Dan Povenmire, Robert F. Hughes
Cast Dan Povenmire, Vincent Martella, Thomas Sangster e.a.
Speelduur 78 minuten
Land van oorsprong Verenigde Staten
Label Disney Television Animation
Releasejaar 2011
Bioscooprelease NL 10-08-2011
Kijkwijzer Alle leeftijden
Waardering 7.0
User-waardering 7.4
Aantal stemmen17
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.