FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Sherlock Holmes (2009)

Film

De wereldberoemde detective Sherlock Holmes is terug op een manier zoals je hem nog nooit hebt gezien! Steracteur Robert Downey Jr. en actieregisseur Guy Ritchie brengen de Britse speurneus uit de boeken van Sir Arthur Conan Doyle op geheel eigen wijze opnieuw tot leven.

De Sherlock Holmes van Downey Jr. en Ritchie staat in tegenstelling tot eerdere Holmes-verfilmingen bol van de actie, en het spreekt voor zich dat deze Holmes rap van de tongriem gesneden is; hij wordt immers door Robert Downey Jr. gespeeld. Natuurlijk krijgt de detective wederom steun van zijn trouwe metgezel Watson, die gespeeld wordt door Jude Law.

Dit keer moeten Holmes en Watson het opnemen tegen de mysterieuze schurk Blackwood (Mark Strong). Deze man lijkt ongrijpbaar en onschendbaar, maar laat het gerust aan Holmes en Watson over om zijn schuld te bewijzen! Terwijl Holmes met de klus bezig is, krijgt hij ook op privégebied zijn handen vol aangezien hij ineens weer oog-in-oog komt te staan met een verleidelijke oud-geliefde in de vorm van Irene Adler (Rachel McAdams).

Nadat Robert Downey Jr. in mei 2008 een giga-comeback maakte met 'Iron Man' stapte hij naar producent Joel Silver en vroeg hij hem: "En wanneer gaan wij onze eigen filmserie maken?" Deze snelle en eigentijdse uitvoering van de beroemdste Britse detective aller tijden is het resultaat.

Genre Actie, Avontuur, Misdaad
Releasejaar 2009
Bioscooprelease NL 07-01-2010
DVD-release NL 19-05-2010
Kijkwijzer Vanaf 12 jaarGeweldAngst
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.