FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Winx Club 3D: Magisch Avontuur

Film

De film gaat verder waar seizoen vier is gestopt. De feeënjagersgroep Trix is verslagen en opgesloten in de Omega-dimensie. De Winx-groep heeft de Aarde kunnen redden en hebben de magie weer in balans kunnen brengen. Ondertussen is fee Roxy naar hogeschool Alfea gegaan om haar studie op te pakken terwijl Bloom en Sky smoorverliefd op planeet Domino zitten.
Het nieuwe schooljaar wordt feestelijk ingeluid en iedereen is in zijn nopjes. De studenten zijn vrolijk en niemand lijkt ze iets te kunnen doen. Om het nieuwe begin te vieren wordt er een groots buffet gepresenteerd waar iedereen van mag eten. Toch is het niet helemaal pluis: het eten is betoverd door de vijandige Trix-heksen. Alle studenten veranderen in kikkers en het Trix-team Icy, Darcy en Stormy infiltreren het schoolgebouw om een magisch kompas te stelen. De Winx-groep probeert het drietal tegen te houden, maar het mag niet meer baten. Het kompas is net zoals de kwade heksen spoorloos verdwenen van de campus. Met het magische hulpmiddel is er maar een enkele plaats waar het illustere trio naartoe kan, namelijk de Boom van het Leven. Hier is het mogelijk om de balans van de magie ernstig te verstoren naar het Goede of het Slechte. Het is aan de Winx om een toverstokje voor dit plan te steken voordat het te laat is.
In het koninkrijk van Domino heersen totaal andere problemen. Hoewel Bloom en Sky zijn verloofd verbiedt Sky’s vader Erendor, koning van Eraklyon, om te trouwen. Tegen het advies in vraagt Sky zijn geliefde ten huwelijk, onwetend over het duistere geheim van zijn vader en diens heersschap. De liefde tussen Sky en Bloom wordt zwaar op de proef gesteld en beslist in een zwaar gevecht tegen het kwade.

Genre Animatie
Scenario Iginio Straffi
Regie Iginio Straffi
Cast Georgina Verbaan, Jennifer Ewbank, Birgit Schuurman
Speelduur 87 minuten
Land van oorsprong Italie
Releasejaar 2010
Bioscooprelease NL 04-04-2012
IMDB-score 4.1
Aantal stemmen IMDB 94
Kijkwijzer Vanaf 6 jaarGeweldAngst
Waardering 2.0
User-waardering 7.0
Aantal stemmen3
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
©FOK.nl e.a.